Bli kattvakt

Kattfolk hjälper kattfolk
Lucky Cats & Dogs

Vi tar ansvar genom avtal och utbildning 

Lucky Cats & Dogs är för dig som redan är kattägare eller som kanske inte har egen katt just nu, men som har erfarenhet av katter och passar andras katter ibland. Vi har gjort det så fiffigt att man enkelt kan ta uppdrag inom de tjänster man har erfarenhet och känner att man klarar av.Därför kan alla betalande användare som vill, bli godkända på vår skräddarsydda Online-utbildning och börja ta uppdrag via Lucky Cats & Dogs.

När man blivit godkänd på utbildningen får man en speciell BADGE på sin profil. Den är synlig för alla andra användare. Det går också att ”söka” på kattvakter genom ett filter som finns att tillgå. När man haft sina uppdrag kan man få recensioner för sina tjänster som är synliga för andra som letar kattvakt.

Lucky Cats & Dogs kniper ingenting emellan för de uppdrag man utför så det kostar ingenting extra att ”jobba” som kattvakt via Lucky Cats & Dogs.

Avtal 

För att både kattägarna och kattvakterna ska känna sig trygga med upplägget för hundvakts uppdragen, så rekommenderar vi att man använder vår mall för avtal i  ”Frågeformulär och Överenskommelse” vid varje uppdrag. De innehåller både frågor till dig som som är kattens ägare och vilka tjänster som man ska vara överens om, ska ingå i uppdraget. Denna överenskommelse blir också ett avtal som ni som två parter ingår och som skyddar er mot missförstånd som skulle kunnat uppstå. Hur avtalet ser ut kan man hitta under våra FAQ sidor. I avtalet står bland annat vem som ska ersätta för det som går sönder om katten har sönder någonting i kattvaktens hem och liknande frågor. Försäkring ska alla katter ha och man bör se över sin egen hemförsäkring och olycksfallsförsäkring också för att se vad som ingår i den. Man kan läsa mer om ansvar i Lucky Cats & Dogs användarvillkor.

Kattvakterna genomgår också vår specialsydda Online-utbildning som visar att de har grundläggande kunskaper om katter. Tillsammans med avtalet skyddar detta båda parter från missförstånd. Därmed kan man känna sig tryggare.

Utbildningens innehåll
  • Överenskommelse och avtal
  • Miljösäkerhet
  • Kattens beteende och behov
  • Kattens sjukdomar och smittor