FAQ

Hur fungerar det?
KOSTAR DET NÅGOT ATT VARA HUND- OCH/ELLER KATTVAKT HOS ER?

Om man har en betalplan hos Lucky Cats & Dogs kostar det ingenting extra att genomgå onlinekursen eller ta uppdrag. Den kostnad du tar för dina tjänster går oavkortat till dig själv. Ni löser betalningen på bästa sätt för er.

MÅSTE MAN VARA EGEN FÖRETAGARE FÖR ATT TA UPPDRAG HOS LUCKY CATS & DOGS?
Nej. Lucky Cats & Dogs förmedlar bara tjänster och varken ska eller kan bestämma hur du ska ta betalt. Det är en överenskommelse varje hund/kattvakt och ägare gör. Men vi uppmuntrar våra hund- och kattvakter att använda en betaltjänst som hjälper till att räkna ut skatt och moms till skattedeklarationen för de uppdrag man tar. Man får tjäna upp till en viss summa, utan att dra skatt per år. Vad som gäller för dig ska du själv ta reda på hos skattemyndigheten. Vi vill höja statusen för hundar och katter och genom att visa hur vi arbetar för att ta ansvar, visar vi att yrket behövs. Som medlem i vår community bör du ha samma värderingar som oss kring detta. Det ska vara ett stolt yrke att arbeta med hundar och katter.
VAD INGÅR I BETALPLANEN?

I betalplanen ingår det att

Skapa sig en personlig profil
Hitta, jämföra samt kontakta alla företag och användare som finns i bostadsområdet.

Få specifika och relevanta rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners.
Byta betalplan efter erlagd tilläggsavgift

Lägga upp annonser
Skicka vänförfrågningar till andra användare

Chatta med andra användare

Gå Lucky Cats & Dogs oninekurs för kattvakter- och/eller hundvakter och bli kattvakt- och/eller hundvakt
Koppla ihop och dela konton på Facebook och Instagram för att få fler följare/vänner med samma intressen

HUR FUNGERAR LUCKY CATS & DOGS?
Lucky Cats & Dogs är en community som samlar alla pälsfamiljer, företag och organisationer som befinner sig på samma ställe. När man går med i Lucky Cats & Dogs uppger man sin bostadsadress och får då tillgång till en lista och en karta med vad som finns inom 10 mil från där man bor. Man kan zooma in på det område man är mest intresserad av. Letar man exempelvis efter en hundvakt som också ger medicin så kan man filtrera på de hundvakter som finns med och se deras profil. När man hittat det man är intresserad av kontaktar med dem direkt. Om man vill anlita någon av de hund/kattvakter som finns hos oss så ska man först ha läst och fyllt i vår överenskommelse om hund/kattvakt.
DELAR LUCKY CATS & DOGS MINA UPPGIFTER TILL TREDJE PART?

Nej. De annonser du får från företag grundar sig bara på de intressen du själv angett. Du förblir anonym för företagen. Andra betalande användare ser bara de uppgifter om dig som du vill att de ska få se. De ser ditt namn men den exakta bostadsadressen är bara synlig för dig. Alla användare är autentiska på Lucky Cats & Dogs för att vi ska kunna kontrollera betalningarna och hålla troll och oönskade handlingar borta från Communityn. Man kan enkelt rapportera en händelse eller falsk profil till administratören för att ha brutit mot villkoren. I de fall någon bryter mot Lucky Cats & Dogs communityvillkor eller regler stängs användaren av utan vidare förklaring.
När du skapar dig en profil så medger du att vi samlar in dina uppgifter om var du bor. Vi delar inga profiluppgifter till tredje part utan detta är för att du ska få en så relevant och nära upplevelse som möjligt.

FÖR UPPFÖDARE, ORGANISATIONER OCH FÖRETAG

Är du en registrerad uppfödare eller kennel som säljer raskatter eller rashundar med stamtavla kan du gå med i Medium för företag. Det krävs att du har organisationsnummer eller en hemsida till din uppfödning som är uppdaterad. Som medlem i Medium kan du annonsera dina katter och hundar via Lucky Cats & Dogs. Detsamma gäller för organisationer som katthem, hundstall och adoptionsbyråer. Man väljer betalplanen Medium med årlig betalning. Det som krävs för dessa är ett organisationsnummer. 

Företag kan gå med genom betalplanen Large i Lucky Cats & Dogs och få möjlighet att annonsera över hela Sverige. Företag med Large kan skapa engagemang hos sina kunder via Lucky Cats & Dogs samt skicka pushnotiser till sina kunder. Alla företag som är i husdjursbranschen kan gå med i gratisplanen Small. De finns då synliga på Google Maps och i en lista för användare i det område de verkar.  För att nå medlemmarna med annonsering väljer man betalplanen Large.