Vi är Lucky Cats & Dogs

OM OSS
Varför finns Lucky Cats & Dogs?

Samlar pälsfamiljer i en community

Bakgrund och vision

Lucky Cats & Dogs (Lucky C&D AB) föddes ur en vilja att skapa en en digital community som ska förenkla livet för engagerade katt- och hundägare. Katt- och hundägare lever i en oorganiserad värld där det är svårt att hitta och jämföra kunskap, produkter och tjänster som är relevanta för sitt husdjur.

Med ägandet av husdjur tillkommer viktiga saker att hålla reda på och välja som exempelvis, djurförsäkringsbolag, veterinärklinik, hunddagis, fodertillverkare osv. Det är svårt att hitta rätt även om det finns en uppsjö av tjänster och produkter till husdjur. Ägare blir oftast utelämnade till sin närmaste krets av vänner eller Google och den tid man tycker man har för att leta. En community som samlar både likasinnade och relevanta tjänster och produkter på ett och samma ställe löser mycket av både tid och ångest för den engagerade husdjursägaren.

Vår vision är att vara en community med många användare som ständigt är relevant och intressant för hund- och kattägare. Att användare får möjlighet att skapa relationer som ger mervärde för dem själva och för att få inflytande i sitt närområde genom att förstå hur konkurrensen ser ut. Vi behöver en ny riktning för pälsfamiljer in i framtiden. De behöver få mer kraft och större möjligheter. Dels för att skydda våra hundars- och katters intressen och rättigheter men också för att vara med och påverka produkter och tjänster som utformas för hundar och katter.

Lucky Cats & Dogs skänker en del av intäkterna till samarbeten och projekt som skyddar djur och värnar om deras goda hälsa. Dessa redovisas årligen offentligt. År 2020 som är uppstartsåret för Lucky Cats & Dogs, har ett samarbete inletts med organisationen Djurskyddet Sverige där Lucky Cats & Dogs är företagsvän och stöttar organisationen.